e
Banner

Etiketler: ağır ticari



Continental filo faaliyetlerini Conti360° Çözümleri altında birleştirdi


Yayın: 06-04-2021
Kategori: Lastik

Teknoloji şirketi ve Premium lastik üreticisi Continental, filo sektörüne yönelik hizmetlerini Conti360 ° Çözümleri altında birleştirdi. Tek noktadan hizmet verecek olan   Conti360 ° Çözümleri; yakıt tasarruflu lastikler, kaynak tasarrufu sağlayan sırt kaplamaları ve dijital lastik izleme uygulamasıyla, taşımacılık sektöründe sürdürülebilirliği öne çıkaracak. Verimli filo yönetimiyle lojistik sektörü için de katma değer yaratılacak.




Volvo Trucks, yeni nesil araçlarını tanıttı



Temsa İş Makinaları’nın distribütörlüğünü yürüttüğü Volvo Trucks, güvenliğe ve verimliliğe odaklanan yeni nesil kamyon serisini sektörün beğenisine sunuyor. Volvo Trucks’ın yeni ürün gamında; FH, FH16, FM ve FMX modelleri bulunuyor.




Renault Trucks, T, C ve K modellerini daha iddialı ve güncellenen bir tarzla değiştirdi


Yayın: 12-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, dış tasarımı daha iddialı ve güncellenen bir tarz ile değiştirilen T, T High, C ve K modellerinin tanıtımını yaptı.  Renault Trucks Tasarım Direktörü Paul Daintree, daha fazla konfor ve verimlilik sunan bu yeni modellerin doğuşunu açıkladı. 
 




Ağır ticari araç pazarı yüzde 25 büyüdü


Yayın: 08-11-2023
Kategori: Ticari Araçlar

2023 yılı Ocak-Ekim dönemi Ağır Ticari Araç Pazarı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 25 oranında arttı. Bu dönemde satışı gerçekleştirilen toplam araç sayısı, 35.184 adet olarak açıklandı.




Allianz işbiliğiyle ağır ticari araçlara özel Ford Trucks Kasko


Yayın: 07-12-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks, ağır ticari araç sahiplerine sunduğu kasko hizmeti için Allianz Türkiye ile yeni bir iş birliğine imza attı. ‘F Trucks Kasko’ ile Ford Trucks araç sahipleri, Allianz güvencesine ek olarak özel teminatlardan yararlanabiliyor.